Expertul tau in gene false si sprancene


Extensii scurte

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

STIL: Natural

Instructiuni aplicare gene individuale:

Inainte de aplicarea genelor individuale asigurati-va ca genele naturale sau pleoapa nu au urme de machiaj sau de substante uleioase

1. Turnati 1-2 picaturi de adeziv pe o bucatica de folie. Inchideti imediat capacul sticlutei de adeziv pentru a nu se usca sau varsa.

2. Cu grija desprindeti un manunchi de gene. Cu ajutorul unei pensete prindeti manunchiul cat mai aproape de nod si trageti usor.

3. Inmuiati capatul genei in adeziv. Nu exagerati cu adezivul (mai mult adeziv nu inseamna o lipire mai sigura).

4. Incepand din coltul exterior al ochiului, plasati geana deasupra genelor naturale cat mai aproape de linia ochiului fara sa atingeti pleoapa. Treptat, aplicati genele din coltul exterior spre coltul interior al ochiului.

INTRETINERE: Evitati frecarea ochilor cu un prosop aspru. Lasati-va genele sa se usuce natural. Evitati folosirea demachiantelor pe baza de ulei.

INDEPARTARE: Umeziti 2 tampoane de bumbac in solutia de indepartare gene sau ulei de copii. Plasati una deasupra genelor si cealalta dedesupt. Masati usor cele 2 tampoane dinspre radacini spre varfuri pana se desprind

Extensiile de gene Ardell Duralash REGULAR sunt create pentru a fi usor de aplicat si pentru a crea un look elegant si natural, in acelasi timp. Sunt curbate, foarte usoare, rezistente la apa si se prind usor de gene. Fiecare pachet contine 88 de gene fir cu fir potrivite atat in aplicare pe pleoapa superioara cat si cea inferioara. Au aproximativ 9 mm. Firul extensiei este format din 2-3 fire subtiri de par, aliniate astfel incat sa formeze un singur fir mai gros. Observatie: Aceste gene nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat. Adezivi recomandati: Adeziv gene individuale Gypsy, Andrea PermaLash, Ardell LashTite.

Availability: În stoc

Descriere produs

Detalii

 Extensiile de gene Ardell Duralash REGULAR sunt create pentru a fi usor de aplicat si pentru a crea un look elegant si natural, in acelasi timp. Sunt curbate, foarte usoare, rezistente la apa si se prind usor de gene.

 Fiecare pachet contine 88 de gene fir cu fir potrivite atat in aplicare pe pleoapa superioara cat si cea inferioara. Au aproximativ 9 mm.

 Firul extensiei este format din 2-3 fire subtiri de par, aliniate astfel incat sa formeze un singur fir mai gros.


Observatie: Aceste gene nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat.  Adezivi recomandati: Adeziv gene individuale Gypsy, Andrea PermaLash, Ardell LashTite.

 

 

Distribuitori Autorizati:


Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Scrii despre: Extensii scurte

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota produs

De unde cumpar?

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare