Expertul tau in gene false si sprancene


Gene individuale Max 6 - combo

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

STIL: Natural

Instructiuni aplicare gene individuale:

Inainte de aplicarea genelor individuale asigurati-va ca genele naturale sau pleoapa nu au urme de machiaj sau de substante uleioase

1. Turnati 1-2 picaturi de adeziv pe o bucatica de folie. Inchideti imediat capacul sticlutei de adeziv pentru a nu se usca sau varsa.

2. Cu grija desprindeti un manunchi de gene. Cu ajutorul unei pensete prindeti manunchiul cat mai aproape de nod si trageti usor.

3. Inmuiati capatul genei in adeziv. Nu exagerati cu adezivul (mai mult adeziv nu inseamna o lipire mai sigura).

4. Incepand din coltul exterior al ochiului, plasati geana deasupra genelor naturale cat mai aproape de linia ochiului fara sa atingeti pleoapa. Treptat, aplicati genele din coltul exterior spre coltul interior al ochiului.

INTRETINERE: Evitati frecarea ochilor cu un prosop aspru. Lasati-va genele sa se usuce natural. Evitati folosirea demachiantelor pe baza de ulei.

INDEPARTARE: Umeziti 2 tampoane de bumbac in solutia de indepartare gene sau ulei de copii. Plasati una deasupra genelor si cealalta dedesupt. Masati usor cele 2 tampoane dinspre radacini spre varfuri pana se desprind

Genele individuale Ardell Professional Max 6 sunt gene false individuale cu un design usor de aplicat si de purtat. Buchetelele nu au nod, sunt foarte usoare, rezistente la apa, iar cu ingrijirea potrivita pot fi purtate pana la 6 saptamanani. Setul contine 6 pachete de gene combo, iar fiecare pachet in parte contine 56 manunchiuri de gene individuale: 14 gene scurte; 28 gene medium; 14lungi. In total, intr-un pachet Max 6 exista 336 buchetele. Alegand pachetul Max 6, economisiti pana la 25%!!! Observatii: Genele false arata mai lungi aplicate la ochi decat in cutie. Aceste gene nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat. Adezivi recomandati: Adeziv gene individuale Gypsy, Andrea PermaLash, Ardell LashTite, Duo Individual Lash Adhesive.

Availability: În stoc

Descriere produs

Detalii

 Genele individuale Ardell Professional Max 6 sunt gene false individuale cu un design usor de aplicat si de purtat.

  Buchetelele nu au nod, sunt foarte usoare, rezistente la apa, iar cu ingrijirea potrivita pot fi purtate pana la 6 saptamanani. 

   Setul contine 6 pachete de gene combo, iar fiecare pachet in parte contine 56 manunchiuri de gene individuale: 14 gene scurte; 28 gene medium; 14lungi.

   In total, intr-un pachet Max 6 exista 336 buchetele.

   Alegand pachetul Max 6, economisiti pana la 25%!!!

 

     Observatii:

   Genele false arata mai lungi aplicate la ochi decat in cutie.

   Aceste gene nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat.

   Adezivi recomandati: Adeziv gene individuale Gypsy, Andrea PermaLash, Ardell LashTite, Duo Individual Lash Adhesive.

 

 

 

Distribuitori Autorizati:


Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Scrii despre: Gene individuale Max 6 - combo

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota produs

De unde cumpar?

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare