Gene individuale medii - fara nod

STIL: Natural

   Gene individuale Ardell - medii (fara nod) - sunt gene false individuale create pentru a obtine un aspect cat mai aproape de cel natural si pentru a fi usor de aplicat.

    Ele sunt alcatuite din cateva fire lipite intre ele, foarte usoare, rezistente la apa si sunt foarte usor de aplicat. Se simt atat de natural incat uiti ca nu sunt genele tale, iar aplicate cu adezivul potrivit pot fi purtate pana la 6 saptamanani.

    Fiecare pachet contine 56 de manunchiuri usor de aplicat. Au aproximativ 11 mm.

      Observatie:

   Genele false arata mai lungi aplicate la ochi decat in cutie.

    Aceste gene nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat.

    Adezivi recomandati: Adeziv DUO gene individualeArdell LashTiteAndrea PermaLash.

 

Exterior (mm): 11 mm
Marime : Medii
Culoare : Negru
Forma genelor : FARA nod

 

 

 

 

Distribuitori Autorizati:
Scrie un REVIEW


Cum notaţi acest produs? * o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota produs

Instructiuni aplicare gene individuale:

Inainte de aplicarea genelor individuale asigurati-va ca genele naturale sau pleoapa nu au urme de machiaj sau de substante uleioase

1. Turnati 1-2 picaturi de adeziv pe o bucatica de folie. Inchideti imediat capacul sticlutei de adeziv pentru a nu se usca sau varsa.

2. Cu grija desprindeti un manunchi de gene. Cu ajutorul unei pensete prindeti manunchiul cat mai aproape de nod si trageti usor.

3. Inmuiati capatul genei in adeziv. Nu exagerati cu adezivul (mai mult adeziv nu inseamna o lipire mai sigura).

4. Incepand din coltul exterior al ochiului, plasati geana deasupra genelor naturale cat mai aproape de linia ochiului fara sa atingeti pleoapa. Treptat, aplicati genele din coltul exterior spre coltul interior al ochiului.

INTRETINERE: Evitati frecarea ochilor cu un prosop aspru. Lasati-va genele sa se usuce natural. Evitati folosirea demachiantelor pe baza de ulei.

INDEPARTARE: Umeziti 2 tampoane de bumbac in solutia de indepartare gene sau ulei de copii. Plasati una deasupra genelor si cealalta dedesupt. Masati usor cele 2 tampoane dinspre radacini spre varfuri pana se desprind